Data Privacy
Terms of Use
Contact
If you have questions about an event, please contact the organizer or race timer. race result has no information about the event.

ARR:   LØB 4 SAGEN   *   NONPROFIT RUNNING   *   VÆRDIBASERET   *    PÅ AT GØRE EN FORSKEL FOR ANDRE

_______________________________________________________________________________________________________________________________

SURSTRØMMINGS LØBET.. SOC RUN

Dato:  23.05.2024

Tid:  17.30

Pris:  90.00 kr

Sted:  Søvangsvej 13  9300 Sæby

Løb og få det Ultimative bevis på dit løbe CV

Er du klar til en anderledes, delikat og udfordrende løbeoplevelse?

Der er så megen mystik omkring Surstrømming. Men er det virkelig så slemt ?

Det vil vi samme blive klogere på.........

Velkommen til Surstrømmingsløbet, hvor løbere får mulighed for at smage på den svenske delikatesse surstrømming. Når vi er kommet i mål, vil vi åbne dåserne med den delikate vare.

Dette sociale løb byder på en fantastisk rute på enten 10.5 km eller 21 km, der fører dig gennem smukke omgivelser og udfordrende terræn.

Løbet er delt i sløjfe 1 og 2  -  Halvmarathon løber 1+2  -  10.5 km kommer med Halvmarathon gruppen på sløjfe 2   -  vi kommer således alle samlet til målet.

Surstrømmings løbet er mere end blot et løb..... det er en oplevelse for alle sanser. Efter at have krydset målstregen venter der en hyggelig stund, hvor deltagere kan nyde øl, sodavand og andre forfriskninger. Det er en perfekt lejlighed til at dele løbeoplevelser og skabe nye venskaber.

Vi sørger for, at der er er linet op med hvad der skal til for at smage på Surstrømming. Vi opmuntrer til fællesskab og sammenhold fra start til slut.

Som belønning for din indsats vil du modtage den eftertragtede Surstrømmings medalje. Denne unikke medalje er ikke kun et symbol på dit løb, men også et minde om den sjove og anderledes oplevelse, du har haft ved deltagelse i Surstrømmings løbet. Et flot diplom hører også til dette løb

Inviter dine løbevenner, og vær med til at skabe minder for livet ved Surstrømmings løbet.

Info: Der vil også blive serveret andet......... end Surstrømming.

Vi glæder os til at se dig på startlinjen!

Fisk er sundt !

Du får:  Depotforplejning - Unik Medalje - Unik diplom - Spis hvad du kan af Surstrømming
Menu - Øl / Vand mm - Glæde ved deltagelse i 100 % Nonpofit løb - Bagageopbevaring

Vigtigt:

Når du har tilmeldt dig...får du en mail med bekræftigelse...i denne mail er der et link du skal bruge til at: ændre dine data om nødvendigt og ikke mindst -

Når du kommer i mål... så indtaster du selv din sluttid..det tager kun få sekunder.

Gem denne mail... så du ved hvor du har den.