Select your language:
 
Select your language
Imprint
Data Privacy
Terms of Use
Contact
If you have questions about an event, please contact the organizer or race timer. race result has no information about the event.
2024-08-31 | Nexø, Denmark Fyr til Fyr / ligthhouse Run by Trailman 2024 - Bornholm

 

 

Fyr til Fyr / ligthhouse Run by Trailman 2024

 

Ultra løbet “Fyr til Fyr” er en ekstrem løbeudfordring, der strækker sig over 59 kilometer langs den smukke kystlinje på den danske ø Bornholm. Løbet starter ved fyret i Dueodde i syd og slutter ved fyret i Hammeren i nord, og løbere skal navigere gennem et varieret terræn, der inkluderer strande, skove og klipper.

Lighthosue Run har en krævende rute og udfordrende forhold, inklusive stejle bakker og ujævnt terræn. Løbet er til ultra-løbere fra hele verden, der ønsker at teste deres fysiske og mentale grænser i et af de smukkeste naturområder i Danmark.

Starten på 59 KM går kl 07.00 Duoede Cut off tid 10 timer, hvis man har købt bus, så kører den fra Allinge kl 05.00. Vores 20-21 Km kan du både løbe og gå den starter for  løbe er kl 12.00 start for gå er kl .11.00  fra parkeringspladsen i Gudhjem cutoff tid for løb er 5 timer. og cutoff tid for gå er 6 timer

 Bussen til Gudhjem fra Allinge kører kl 9.30

 

Løbet afholdes 31 August 2024. Fyr til Fyr tilbyder en unik oplevelse for deltagere og tilskuere, der ønsker at opleve Bornholms naturlige skønhed.

Deltagelse er personlig og må ikke direkte overdrages uden godkendelse fra løbsarrangøren. Ændring af navn eller distance ved videresalg eller overdragelse af startnummer kan udelukkende ske og dette gøres senest 10 dage før løbsstart. 

Bemærk venligst ønske rykke startnummer til næste år, skal dette gøres senest 30 dage før løbsstart.  og vi   giver ikke penge tilbage for køb af startnummer.

Ved overdragelse opkræves du et gebyr på 75 kr. i administrationsgebyr.

Ved Flytning opkræves du et gebyr på 50% af løbe prisen i administrationsgebyr

Sådan gør du

Skriv en mail til birger@trailman.dk med din kontrakt oplysninger og hvilke løber i skal løbe

 

Vigtig information, inden du overdrager, flytning eller overtager et startnummer:

Af hensyn til alles sikkerhed skal overdragelse af et startnummer ske korrekt via nedenstående procedure.
Uautoriseret brug af et startnummer kan føre til diskvalifikation.

Jf. dansk lov må billetter ikke udbydes eller videresælges til et højere beløb, end billetterne oprindelig er erhvervet for.

Groups

trailman