Select your language:
 
Select your language
Imprint
Data Privacy
Terms of Use
Contact
If you have questions about an event, please contact the organizer or race timer. race result has no information about the event.
2023-08-12 | Vinderup, Denmark Hjerl Hede Trail 2023

Hjerl Hede Trail arrangeres af Vinderup Gymnastikforening og Sevel/ Mogenstrup IF i samarbejde med Hjerl Hede Frilandsmuseum. Der løbes på museets arealer og i de flotte omgivelser ved Flyndersø og Stubbergårdsø. Start og mål foregår fra den gamle Præstegård, hvor det oser af stemning.

Der er tale om et rigtigt trailløb hvor der løbes på små stier, dyreveksler, grusvej og meget lidt asfalt. Ruterne er afmærkede, men der er ikke vejvisere ude på ruterne.

Der vil være væskedepoter for hver ca. 5-6 km. Vi valgte sidste år  at afskaffe engangskrus, og der skal derfor medbringes eget krus. Ved alle depoter som i start/mål området, beder vi jer at udvise samfundssind og holde god afstand.

 

Præmier til børneløb: Der er kun præmier til og med 12 år. 

 

Ved forhindret deltagelse - overdrag startnummer: 

I henhold til Forbrugeraftaleloven om handel på internettet er der ingen fortrydelsesret i forbindelse med køb af rekreative fritidsaktiviteter. Tilmelding til Hjerl Hede Trail er derfor bindende. Er du forhindret i at deltage, er det dog muligt at overdrage dit startnummer til en anden person.

Du skal benytte din mail fra din tilmelding og her kan du selv ændre navn og informations oplysninger på den nye deltager.

Dog skal du være opmærksom hvis du ændre til en længere distance så vil divergensen i prisen blive opkrævet online. Derimod pålægges der intet gebyr når du blot ændre navn, men til samme distance.