Select your language:
 
Select your language
Imprint
Data Privacy
Terms of Use
Contact
If you have questions about an event, please contact the organizer or race timer. race result has no information about the event.
07.10.2023/08.10.2023 | Als, Denmark Als rundt - Als 100 miles 2023

Vil du gerne prøve kræfter med den ikoniske 100 miles distance og fik du ikke indløst billet til Mors 100 miles har du nu alligevel chancen for at give den et forsøg inden for landets grænser. Det kan også være du mangler en ø til dit løbeØ-pas eller gerne bare vil ud at have en på opleveren og nyde udsigt i verdensklasse. Har du Fyn Ultra i kikkerten, kunne Als 100 miles godt være en trædesten på vejen.

 

Ruten: En afvekslende rute, der løber så tæt på kysten som det er praktisk muligt. Der løbes på blandet strand, skovstier, grusstier, cykelstier og mindre veje. Der løbes efter GPS. En gpx-fil med ruten vil være tilgængelig i ugerne op til løbet. Forvent en udfordrende rute.

 

Tidspunkt: 7.-8. oktober 2023 (Start kl. 8:00)

 

Deltagerantal: max 25

 

Aldersgrænse: Man skal være 18 år eller ældre på løbsdagen for at kunne deltage.

 

Start/mål: Idrætshøjskolen i Sønderborg (Friheds Allé 42)

 

Tidstagning: Time2Time, Der løbes med GPS tracker, og deltagerne kan følges via Time2Time Racemap app

 

Depoter (6 (7) stk):

Depot 1 (20,7 km) – Parkeringsplads ved Drejby Camping (standard depot)

Depot 2 (43,5 km) – Ærøvej i Fynshav (standard depot + let frokost)

Depot 3 (63,7 km) – Havnbjerg Strand (standard depot)

Depot 4 (87,5 km) – Mjelsvig Bådehavn (standard depot + varm mad)

Depot 5 (114,1 km) – Katholmstien ved Stolbro (standard depot)

Depot 6 (137,3 km) – Præstegårdsvej i Ulkebøl (standard depot)

Depot 7 (161,0 km) – Idrætshøjskolen (mål) (depot med overskud fra løbets første depoter)

I depoterne vil der som standard være Faxe Kondi, cola, vand, energidrik (High5), kage, frugt, chokolade, müslibar, chips og vingummi.

I depoterne vil der desuden være adgang til dropbag (Der vil være en lille kasse i startområdet til hvert depot, hvor man kan placere sin dropbag i før starten. Mærk med deltagernummer).

Alle depoter er bemandede.

 

Tidsgrænse: 32 timer (seneste målgang søndag kl. 16:00)

 

Medalje: Der vil være en unik medalje til alle der gennemfører.

 

DUV: Alle resultater indrapporteres til DUV.

 

Obligatorisk udstyr: Ur eller håndholdt GPS hvor ruten er lagt ind på. Mobiltelefon. GPS-tracker der udleveres inden start og som skal bæres under hele løbet.

 

Anbefalet udstyr: Pandelampe på minimum 300 lumen, kapacitet til halvanden liter væske, foldekop (ingen engangskrus i depoterne) Vind- og regntæt jakke og evt. bukser, buff eller hue, udstyr til førstehjælp (sportstape og kompresforbinding), alutæppe, sundhedskort/sygesikringsbevis og ekstra energi.

 

Affald: Det er strengt forbudt at henkaste affald i naturen. Tag dit affald med dig. Der er skraldeposer i depotet hvor du kan komme af med det.

 

Hjælpere: Det er tilladt at få hjælp fra en følgebil også uden for depoterne på steder med offentlig adgang. Der udsendes en guide til gode steder at assistere langs ruten. Pacere er ikke tilladt, dog må løberne få følgeskab fra 1 km før depotet til 1 km efter depotet. Hjælpere er velkomne til at få frokost i depot 2 og aftensmad/varm mad i depot 4. Oplys senest en uge inden løbet, hvis dette har interesse af hensyn til indkøb. Benyt kontaktoplysningerne til arrangøren.

 

Diverse:

  • Der løbes på eget ansvar. Udgår man af løbet kan man blive kørt tilbage til Idrætshøjskolen.
  • Løbet er et non-profit løb og et eventuelt overskud doneres til et lokalt almennyttigt projekt.
  • Der udsendes en deltagermail 1-2 uger inden løbet.

 

Har du spørgsmål, eller er du blot nysgerrig efter at vide mere om løbet så find oplysninger om mail og link til facebookside under ”Kontakt”.