Select your language:
 
Select your language
Imprint
Data Privacy
Terms of Use
Contact
If you have questions about an event, please contact the organizer or race timer. race result has no information about the event.

 

 

 

MS-R Trackday / Förar Träning.

 

Kom med på MS-R trackday där vi i nästan 20 år har erbjudet en av dom absolut bästa trackday koncepten i Skandinavien. Här finns plats för alla, med gott humör. Om du har en helt vanlig familj bil eller en sport bil, spelar ingen roll, där är plats för alla som vill utveckla sina kompetenser som chaufför. Dagen styrs av den erfarenhet och evt. biltyp som varje deltager har, så alla får den plats dom behöver. Du kommer få allt den tid du kan tänka dig, både nybörjar som trackday chaufför på "Nivå Expert". 

 

 

Eventet

Hos oss är det möjligt att testa av trackday som nybörjare eller träna dina färdigheter med eller utan våra tuffa instruktörer eller bara köra och njuta av atmosfären bland bil entusiaster, där man altid kan lära sig något nytt, som man kan ta med sig vidare ut i trafikken, som en säkra traffikant. Det är helt upp till dig, det gäller bara en regel, att humöret är på toppen och leendet är på plats där det ska sitta hela dagen och hela vägen hem.

 

 

Där kommer naturligtvis alltid att vara oerhört duktiga instruktörer på plats hela dagen, du är fri att använda dom, det ingår i priset. Om du är nybörjare är det et krav du tar med en instruktör, har du mycket erfarenhet och kanske bara önskar att justera lite, då finns dom på plats för dig, dom har bara ett syfte och det är att du blir bättre och säkrare i trafiken.

 

Vi har som vanligt begränsat platser för att säkerställa att det finns maximal körtid för alla. Evenemanget drivs efter Sports-Events Trackday (MS-R) Generella regler som ramverk för händelsen och säkerhet för dig, dessutom er vi naturligtvis som arrangörer också försäkrad, enligt svenska lagstiftningen om evenemangen på motorbanor.

 

Dessutom gäller vanlig bullerkrav på alla motorbanor i Sverige som är 95DB, dog 92DB på Anderstorp dagarna. Bilen får INTE låta mer än det, precis som det är på gatan och väg. Detta är EXTREMT viktigt att alla är uppmärksamma på det och respektera detta. Sport, Titanium avgas, samt såkallade "race" avgassystemer och liknande, är INTE för banåkning!

 

I övrigt ska bilen var besigtigad och godkännd för bruk på almen väg, inom 2 år, där finns inget krav om registrering, bara besigtnings rapporten är godkänd och är mindra än 2 år gammal. Ingen utrustning får användas som inte är godkänd att använda på almen väg. Finns det särskilte regler till exempel veteran bilar, då det dom reglerna för besiktning som gäller för dom.

 

Lunch ingår i priset, så alla får nödvendigt energi till hela dagen.

 

 

 

18. November - Ring Knutstorp (95db)

 

Evenemangets struktur: 

08:00 - Portarna öppnas för infart  

08:30 till 09:15 - Briefing obligatoriskt för alla som ska köra på dagen

09:15 till 12:15 - Körning i grupper beroende på erfarenhet och bil typ 

12:15 till 13:00 - Lunch 

13:00 till 16:00 - Open Pit Lane. 

 

Vad koster det:

 

Booker du tidigt.

SEK. 1850,00 inklusive lunch.

5 dagar innan evenemanget eller senare:

SEK. 2150,00 inklusive lunch. 

På evenemangs dagen (om det finns plats):

SEK. 2500,00 inklusive lunch. 

Extra Chaufför i samma bil i samma grup:

SEK. 650,00 inklusive lunch.