Select your language:
 
Select your language
Imprint
Data Privacy
Terms of Use
Contact
If you have questions about an event, please contact the organizer or race timer. race result has no information about the event.
2023-04-01 | Sengeløse, Denmark CHRONO CUP 2023

Køb startnummer inden marts og få rabat til alle afdelinger af Chrono Cup 2023

For 1.100 kr. plus gebyrer får du startnummer til 6 enkeltstartsløb og sikrer dig en plads til årets fedeste enkeltstartsløb!


Du tilmelder dig her.

Chrono Cup er en serie af enkeltstartsløb, hvor du får mulighed for at teste dig selv og dit udstyr. Alle kan køre med. Der køres på 6 flotte ruter henover foråret og efteråret, som er skræddersyet til enkeltstartsløb. Der vil være tidtagning, god stemning og garanteret sved på panden.

Det eneste du skal sørge for, er at møde op med din cykel og udstyr, fart i benene og det gode humør.

 

I år kører vi 6 ruter! 
Cuppen strækker sig i år over 6 enkeltstartsløb, som ligger mellem april og starten af september.
De præcise ruter bliver offentliggjort i starten af 2023. Vi kører løb på følgende onsdage, hvor starten går kl. 18.30:

1. afdeling - 26. april.
2. afdeling - 10. maj. 
3. afdeling - 31. maj.
4. afdeling - 14. juni.
5. afdeling - 30. august.
6. afdeling - 13. september.

 

Pengene returneres ved aflysning
Ved for lavt deltagerantal eller hvis Covid-19 påvirker vores løb i 2023, og får indflydelse på løbskalenderen, så vi bliver tvunget til aflysning, så vil du naturligvis få dit tilmeldingsgebyr retur. Vi håber på, at det ikke bliver aktuelt i den kommende sæson.

 

Pris og vintertilbud
Hvis du slår til senest 28. februar 2023, får du alle 6 afdelinger til en samlet pris på 1.100 kr. (plus 40 kr. gebyrer) og sparer 15%.

 

Programmet for hver afdeling er:

  • 17.30-18:15 Indskrivning
  • 18:30 – Her går starterne
  • Ca. 20.00 Sidste rytter i mål

Du kan se ruter samt praktisk information inde på vores hjemmeside
https://www.gorace.dk/chrono

_______________________________________________________________________________

Regler
Cuppen er et TRÆNINGS-løb. Ruten vil være opmærket, men alle deltagere skal overholde færdselsloven. Vi holder ikke øje med om nogen snyder, og der bliver ikke delt bøder eller tidsstraffe ud. Drafting er ikke tilladt. Alle skal have lov at måle sig med hinanden, og derfor skal deltagerne så vidt muligt køre på samme betingelser.

Deltagelse i cuppen sker på eget ansvar. Du skal sikre dig, at din ulykkesforsikring dækker dig i forbindelse med uheld. Arrangørerne kan ikke gøres ansvarlig.Du accepterer dette ved at tilmelde dig. Hjelm er obligatorisk! Datoer og ruter er under forudsætning for godkendelser hos relevante kommuner og politi.

Obs: Hvis ikke du har en chip, kan det tilkøbes (kan ikke lejes/lånes). Den koster 100,- og udleveres ved 1. afdeling. Hvis du allerede har chip, indtast venligst chipnummer ved tilmelding.