Select your language:
 
Select your language
Imprint
Data Privacy
Terms of Use
Contact
If you have questions about an event, please contact the organizer or race timer. race result has no information about the event.

Vestcup Odense 2022

Afholdes onsdag, d. 8. juni med start kl. 19.

Løbet afvikles på den anlagte rulleskibane på Stige Ø - et naturområde, som ligger lige
ud til Odense Kanal og Odense Fjord. Der er gode P-pladser i området, med kort afstand til rulleski banen. Her findes også toiletter og en kiosk med is, pølser, vand, m.m.

Der afvikles følgende discipliner:

  • Klassisk stil (12 omgange),
  • Fri stil (14 omgange),
  • Mix (6 omgange klassisk efterfulgt af 6 omgange skøjt. Dette indebærer et skibytte, idet man ikke må skøjte videre på de klassiske ski).
  • Mix-stafet (2-mands hold, der skiftes til at løbe en omgang. Summen skal blive til 6 omgange klassisk og 6 omgange skøjt). Deltagerne skal være fra samme klub. M/K er underordnet. Mix-stafet tæller ikke med i samlet stilling til Vestcup

NB! Hjelm og øjenbeskyttelse er påbudt! Ruten er noget kuperet og har skarpe sving, så af sikkerheds-mæssige grunde er speedski ikke tilladt, idet der på den relativt korte bane vil være en del overhalinger. Der SKAL løbes på 2'er hjul eller langsommere.

Banen er ca. 1320 meter lang i et kuperet terræn (se kortet). Der kan også løbes på skøjter, hvis man ønsker det. Der løbes i ca. 1 time.

 

Startgebyr:

Voksne 25 kr. (Stafet 2 x 25 kr). Børn til og med 16 år er gratis. HUSK tilmelding til løbet på:
https://my.raceresult.com/203583/ - der kan IKKE tilmeldes på dagen.

Omklædning:

Der er ikke omklædningsrum på stedet, men toiletbygningen kan anvendes til omklædning - de fleste klæder dog om ved deres biler.

 

Mødested:

Søpavillonen på Stige Ø, Østre Kanalvej 7, 5000 Odense C

Følg Havnegade/Østre Kanalvej til Søpavillonen. (Se kortet)

Vi opfordrer til at folk bliver til fælles afslutning omkring bålet, hvor der vil være en forfriskning og lodtrækningspræmier

Vel mødt - husk det’ mest for sjov!

Odense Skiklub – www.odenseskiklub.dk