Select your language:
 
Select your language
Imprint
Data Privacy
Terms of Use
Contact
If you have questions about an event, please contact the organizer or race timer. race result has no information about the event.

Na het succes van de eerste drie edities, met veel deelnemers uit de regio, is er na 2 jaar weer een Recreantenrace bij de Ronde van Bredevoort. Ga jij de wielerstrijd aan met je vrienden, kennissen, collega’s of familie? De Restaurant De Schoppe Recreantenrace is voor iedereen toegankelijk en dit jaar vinden er zelfs twee starts plaats. Hierdoor kunnen wij meer fietsers de mogelijkheid bieden om deel te nemen en blijft het veilig en leuk voor iedereen.

Je kunt zelf een voorkeur aangeven voor een start in de Recreantenrace A of de Recreantenrace B en voor beide categorieën wordt een aparte eindstand opgemaakt. Ben jij net gestart met fietsen of is dit de eerste keer dat je deelneemt aan een wedstrijd, dan adviseren wij jou om je in te schrijven voor de A categorie. Ben jij wat meer getraind en kun je gemakkelijk 33 kilometer per uur fietsen in een groep, dan adviseren wij een inschrijving voor de B categorie. Dit geldt ook als je in aanmerking wil komen om de beste uit Bredevoort te worden. Het programma op zaterdag 6 juli 2019 ziet er als volgt uit:
 

17:00 uur Recreantenrace A (30 minuten en één ronde)
Als richtlijn voor de recreantenrace A kan de snelheid van <33 km/h worden aangehouden.

18.00 uur Recreantenrace B (30 minuten en één ronde)
Als richtlijn voor de recreantenrace B kan de snelheid van >33 km/h worden aangehouden.