Select your language:
 
Select your language
Imprint
Data Privacy
Terms of Use
Contact
If you have questions about an event, please contact the organizer or race timer. race result has no information about the event.

Het feestelijk versierde centrum van Aalten vormt op woendag 27 april a.s. wederom het decor voor de 7e editie van de OWM-Koningsloop. De organisatie is in handen van AVA`70 . De wedstrijd is populair bij de plaatselijke jeugd, maar ook Aaltense- en regionale lopers en loopsters nemen graag deel aan de run op Koningsdag.
Het parcours van de Koningsloop slingert door de dorpskern van Aalten, met start en finish op de vernieuwde Markt. De deelnemers treffen onderweg heuveltjes, klinkers, vals plat en het nodige bochtenwerk, alvorens ze de prachtig ingerichte Markt bereiken. Het talrijke publiek bij de finish zorgt voor een geweldige ontvangst van de moegestreden atleten.

Het programma luidt als volgt:
10.30 uur: Prestatieloop jongens 800 meter, 4 t/m 9 jaar (1 ronde)
10.40 uur: Prestatieloop meisjes 800 meter, 4 t/m 9 jaar ( 1 ronde)
10.50 uur: Prestatieloop jongens en Meisjes 1600 meter, 10 t/m/ 15 jaar (2 ronden)
11.30 uur: Prestatieloop 5 kilometer (6 rondjes)

Het inschrijfgeld bedraagt voor kinderen tot en met 15 jaar 3,50 euro, terwijl de atleten die deelnemen aan de 5 kilometerwedstrijd 5 euro betalen. De voorinschrijving voor de 7e Koningsloop is vanaf heden geopend.  Het betalen van het inschrijfgeld geschiedt bij het afhalen op de wedstrijddag zelf in het gemeentehuis op de markt in Aalten. Ook op de wedstrijddag zelf, 27 april, kan er worden ingeschreven bij het wedstrijdsecretariaat in het gemeentehuis in Aalten, vanaf 9.30 uur. De organisatie verzoekt lopers en loopsters die willen deelnemen, gebruik te maken van de mogelijkheid van voorinschrijving.
Uiteraard kan elke deelnemer volop genieten van de gratis aanmoedigingen en het applaus van het talrijke publiek en bovendien ligt er bij de finish voor elke deelnemer een medaille klaar!