Select your language:
 
Select your language
Imprint
Data Privacy
Terms of Use
Contact
If you have questions about an event, please contact the organizer or race timer. race result has no information about the event.
2022-08-13 | Nykøbing Mors, Denmark Legind Bjerge skov Cross Duathlon 2022

Med Cross Duathlon Danmarks serien ønsker vi at skabe en fed offroad motions oplevelse for alle der kan li at løbe og cykle i skoven. 

Cross Duathlon løbene henvender sig til ALLE! Hvis du kan binde et par løbesko og pumpe en cykel, så er du allerede godt på vej. Måske er det første gang du vil prøve kræfter med cross duathlon – måske er du erfaren duathlet der bare har lyst til en fed dag i skoven. Vi garanterer godt markerede ruter og godt flow på sporene kombineret med en spændende og udfordrende løberute.  

Løberuten er fortrinsvis skovstier, skovbund, bakker, træstammer osv.– Så få brede skovveje som muligt. MTB ruten vil fortrinsvis være på blåt markerede MTB spor + enkelte røde sektioner (alt kan rulles).   

Det vil være en fordel at løbe i trailsko eller sko med kraftigt mønster. MTB og hjelm er et krav – vi tillader ikke cross-cykler, E-MTB osv.

 

Al deltagelse er på eget ansvar og vi har ingen alderskrav/begrænsninger på distancerne

Seriens tredje løb i 2022 bliver på Mors, nærmere betegnet Legind Bjerge som ligger lige op og ned af Jesperhus. Området er kuperet og består af mange forskellige typer skov, så der bliver både en udfordrende tur på cyklen, men også en løberute der godt kan få sveden frem på panden, men som vad alle de andre løb, så bliver ruterne lavet så alle kan være med.

 Som ved de andre løb sendes du først ud på en udfordrende trail løberute for derefter at skifte til MTB. Også her gør vi brug af den anlagte MTB rute, og følger fortrinsvis det blå spor. Afslutningsvis skal trilløberuten gennemføres igen.

Legind Bjerge skov, adressen er Legindvej 11, 7900, Nykøbing Mors - hvis nogen får lyst til at smug kigge lidt

 

Vi har max 300 pladser til hvert løb, så tilmeld dig før det er for sent!

Tilmelding koster 225.- pr. løb

Kort Distance:

Start ca. kl 12:00

2,5 km trailløb – 10 km MTB – 2,5 km trailløb

Lang Distance:

Start ca. kl 14:00

5 km trailløb – 20 km MTB – 5 km trailløb

Begge distancer kan køres som stafet!
Et stafethold består af 2 deltagere – 1 cykler og 1 løber. Pris for stafet er 225.- pr deltager (i alt 450.- for stafetholdet)

Følg vores Facebookside Cross Duathlon Danmark | Facebook – så får du automatisk besked når der er nyt om løbene

Alle deltagere på begge distancer er med i lodtrækningen om fede præmier fra sponsorer og samarbejdspartnere. Udover dette kåres der en vinder på hver af de 2 distancer, for hver af følgende kategorier, for hvert køn: Drenge/Piger 6-9 år, Drenge/Piger 10-15 år, Unge 16-20, M/K 21-40, M/K 40+

Et løb aflyses, hvis DMI eller politiet varsler, at al unødvendig udkørsel i området omkring løbet frarådes, eller hvis vejrforholdene på stedet gør, at det er farligt at gennemføre løbet, fx storm eller kraftig regn. En evt. aflysning varsles på løbets facebook-side. Da evt. aflysning skyldes force majeure, refunderes deltagergebyret ikke.

Om os:

Bag initiativet til Cross Duathlon Danmark serien står 2 personer som elsker cross duathlon, trailløb, o-løb og MTB. Vi er ikke en stor organisation og vi har ikke en stor klub i ryggen. Vi har heller ikke 10 års erfaring med at lave motionsevents (endnu) – men vi har selv været med til mange. Det betyder også at du ikke skal forvente et stort internationalt setup med store målporte, fyldte gratis depoter med energidrik og snacks, store præmier osv. Cross Duathlon Danmark serien er en serie af motionsløb som først og fremmest ønsker at få folk med på en sjov dag i skoven i løbesko og på MTB. Vi måler ikke umiddelbart din tid i skiftezonen, og vi garanterer ikke mekaniker service - og du kan ikke hente point til VM hos os – men du kan få sved på panden og du bestemmer helt selv hvor ømme benene skal være dagen derpå.   

Vi glæder os!