Select your language:
 
Select your language
Imprint
Data Privacy
Terms of Use
Contact
If you have questions about an event, please contact the organizer or race timer. race result has no information about the event.
2021-09-01 | Vejle, Denmark Frøs Stafetten 2021
Frøs-stafetten

Onsdag den 1. september 2021 kl. 18.00

Nu er der endelig åbnet for, at vi igen kan samles i større flokke til udendørs sportsaktiviteter, herunder motionsløb. Mange har savnet fællesskabet, som motionsløb giver. 

Det er derfor en glæde at meddele at årets Frøs stafetten afvikles onsdag den 1. september 2021.

Der vil igen være fest og stemning på Vejle Atletik Stadion, når mange firmahold mødes til motion, hygge, musik, lidt sved på panden og godt humør. Jeres medarbejdere har sikkert savnet fællesskabet med kollegaer her under nedlukningen af arbejdspladser, så brug Frøs Stafetten som en ”ryste-sammen aktivitet” under uformelle former.

Den velsmagende madkurv leveres igen af Din Madpartner. På pladsen har vi igen live mus
ik.

Så grib muligheden for at deltage i Frøs-stafetten og sammensæt dit stafethold med fire deltagere (arbejdskollegaer, familie, venner, naboer, klassekammerater, osv.) og deltag som herre-, dame- eller mixhold. Løberuten er 4 km.I kan også deltage som walk-hold, hvor holdets fire deltagere følges ad på en 6 km rute.

Starttidspunkter:

Kl. 18.00: 4 x 4 km

Kl. 18.20: Powerwalk


Kl. 18.25: Walk

Kl. 18.00-20.00 er der udlevering af madkurv, inkl. drikkevarer, og så er det tid til hygge og socialt samvær på Vejle Atletik Stadion. Voucher (orange) til madkurven ligger i/sidder på kuverten med jeres startnumre. Drikkevarer udleveres sammen med madkurven.

Du kan læse mere om arrangementet her.


Vi ses til en fantastisk

Frøs-stafetten 2021