Invitation: Deltag i Carl Nielsen MTB race i en af følgende starter:

KL 10.00: ”DEN UUDSLUKKELIGE VILJE”: XCM, 3 omgange, ca 45 km.
KL 10.25: ”DEN GODE VILJE”: XC, 2 omgange, ca 30 km.
KL 11.00.: ”DEN FRIE VILJE”: 1 omgang, ca 15 km.

Rute: Ibjerg-sporet – Viljens bakke – Ibjerg-sporet (ca 15 km). Køres en, to eller tre omgange. Ruten svarer til et ”blåt spor” med hjul- og spor-kontakt overalt, er med godt flow, er uden asfalt og har et helt godt antal højde-metre. Se kort nedenfor.

STAFET-klasse: Der kan deltages i stafet-klassen med hold på op til tre ryttere. Startnummeret skal rundt på den 15 km lange rute tre gange. Holdet bestemmer selv hvem der cykler hvilke omgange.  Så lav et hold med to eller tre ryttere og deltag i dysten :-)

Der vil være sjov ved start- og mål-området under løbet for børn og voksne.

Hovedsponsor: Heino Cykler

Tilmelding: Der kan tilmeldes på TILMELDING klik her  indtil tre dage før, herefter eftertilmelding mod gebyr 50 kr.

• ”DEN FRIE VILJE”: 1 omgang. Klasser: Børn (U11), Ungdom (U13) og Motion.
  • ”DEN GODE VILJE”: 2 omgange. Klasser: Ungdom (U15), Herre og Dame.
  • ”DEN UUDSLUKKELIGE VILJE”: 3 omgange. Klasser: Ungdom (U19), Herre, Dame og Stafet.

Praktiske oplysninger og løbsafvikling:

Tidstagning af Kæden Nr. Lyndelse. Poster på ruten fra Kæden Nr. Lyndelse. Forplejning fra Kæden Nr. Lyndelse. Præmier fra hovedsponsor efter hvert løb. Ruten tilvejebringes i samarbejde med Tarup-Davinde MTB spor-laug.
Start- og målområdet ligger ved Ibjerg-skoven, Ibjergvej 10e, Årslev ved Odense. Depot vil være placeret ved målområdet. Der vil være mulighed for parkering ved Anes høj, samt ved Ibjergvej.

Arrangør forbeholder sig ret til at aflyse og returnere Startgebyr til dem som har købt startnr.

Ved aflysning tilbagebetales Startgebyr eksklusiv det indbetalte online administrationsgebyr på 15 kr

Ruten tilvejebringes i samarbejde med Tarup-Davinde MTB spor-laug. Visse dele af ruten er specifikke for løbet.