Select your language:
 
Select your language
Imprint
Data Privacy
Terms of Use
Contact
If you have questions about an event, please contact the organizer or race timer. race result has no information about the event.
2021-08-13 Criterium Gammelsø

Criterium Gammelsø: Ride Like Hell!

Storms Cycling Club byder endnu en gang velkommen til Criterium Gammelsø: et urbant cykelløb ved Odense Havn. Reglerne er meget simple: vi kører 30 omgange. Første rytter over målstregen - efter de 30 omgange – vil skrive sig ind i historiebøgerne som vinder af Criterium Gammelsø 2021, og vil blive hædret på behørig vis på Storms Pakhus efterfølgende. Det bliver råt, urbant og primitivt på den sexede måde.

Programmet er som følger (med forbehold for ændringer):
17.00 – 17.30: Rytterindskrivning på Storms Pakhus
17.30 – 18.00: Racebriefing på Storms Pakhus
18.00 – 19.20: Opvarmning på Gammelsø
19.30 – 20.30: Criterium Gammelsø: Ride Like Hell! 
21.30 – 22.15: Medaljeceremoni på Storms Pakhus

Praktisk information / FAQ
Skulle du være i tvivl eller nysgerrig på mere og andet end de nedenstående informationer, kan du rette henvendelse til Rasmus Schriver på rasmus@stormscc.dk.

Baggrund for Criterium Gammelsø
Med Criterium Gammelsø forsøger vi i Storms Cycling Club at skabe et cykelløb, hvor der er taget højde for oplevelsen fra du har tilmeldt og helt frem til og med du har kørt løbet d. 13/8.
Foruden at få et cykelløb på en aflukket rute med tidtagning og professionelle eventafviklere vil der på dagen for løbet være goodiebags, rytterindskrivning på Storms Pakhus, løbsspeaker, præmieceremoni efter løbet og række andre ting, der skal sikre den gode og ekstraordinære oplevelse for alle deltagere.

Omklædning
Da det er primitivt og urbant opfordre vi folk til at klæde om hjemmefra. Dog er der mulighed for at klæde i primitive omgivelser forud for løbet.

Cykelparkering (på eget ansvar)
Der vil være mulighed for parkering af cykler under rytterindskrivningen, racebriefing og den efterfølgende medaljeceremoni. Cyklerne vil være under opsyn men det vil være på eget ansvar. Efter klokken 22.15 er cykelparkering uden opsyn.

Bagageopbevaring (på eget ansvar)
Der vil være mulighed for at opbevare sin bagage i et telt ved målstregen. Der vil være opsyn med bagagen men det vil være på eget ansvar.

 

Related Events

Criterium Gammelsø [2019]

Groups

Run2u.dk