Select your language:
 
Select your language
Race director
Race timer
Payment Processor
Groups
Louise Falster-Sørensen
falsterlouise@hotmail.com
Run2u.dk
ib@run2u.dk
www.run2u.dk
Dan Rider ApS
Grøftebjergvej 29
DK 5492 Vissenbjerg
CVR 26719127

race@danrider.dk

Med Kelstrup Cross Duathlon 2021 ønsker vi at skabe en fed offroad motions oplevelse for alle der kan li at løbe og cykle i skoven. 
Duathlon løbet henvender sig til ALLE! Hvis du kan binde et par løbesko og pumpe en cykel, så er du allerede godt på vej. Måske er det første gang du vil prøve kræfter med cross duathlon – måske er du erfaren duathlet der bare har lyst til en fed dag i skoven. Vi garanterer godt markerede ruter og godt flow på sporene kombineret med en spændende og udfordrende løberute. 

Det vil være en fordel at løbe i trailsko eller sko med kraftigt mønster. MTB og hjelm er et krav – vi tillader ikke cross-cykler, E-MTB osv. 

Al deltagelse er på eget ansvar og vi har ingen alderskrav/begrænsninger på distancerne 

 

Kelstrup Naturskole Stokkebrovej 1B, 6340 Kruså

Vi har max 200 pladser, så tilmeld dig før det er for sent! 
Tilmelding koster 135.- 


Se sidste nyt om eventet på vores Facebook side her.

Kort Distance:

Start ca. kl 9:30
2,5 km trailløb – 10 km MTB – 2,5 km trailløb


Starten går fra Naturskolen og ind i skoven. Her tilbagelægger du de første 2,5 km trailløb. Når du kommer retur kommer du gennem skiftezonen ved Naturskolen og ud på de 10 km MTB. MTB ruten er fortrinsvis på singletrack. Sporet er markeret Blå af OnTrail så alle kan være med. Til slut løber du endnu en omgang på 2,5 km trailløb inden du velfortjent kan krydse målstregen ved Naturskolen. 

Lang Distance:

Start ca. kl 11:00
5 km trailløb – 20 km MTB – 5 km trailløb
Starten går fra Naturskolen og ind i skoven. Her tilbagelægger du de første 5 km trailløb. Når du kommer retur kommer du gennem skiftezonen ved Naturskolen og ud på de 20 km MTB. MTB ruten er fortrinsvis på singletrack og der køres 2 omgange ad samme rute. Sporet er markeret Blå af OnTrail så alle kan være med, men du har mulighed for at vælge Røde afstikkere flere steder på ruten. Disse er oftest kortere, men teknisk mere krævende. Til slut løber du endnu en omgang på 5 km trailløb inden du velfortjent kan krydse målstregen ved Naturskolen. 

Der kåres en vinder på hver af de 2 distancer, for hver af følgende kategorier, for hvert køn:
Drenge/Piger 6-9 år 
Drenge/Piger 10-15 år 
Unge 16-20
M/K 21-40
M/K 40+

Løbet aflyses, hvis DMI eller politiet varsler, at al unødvendig udkørsel i området omkring løbet frarådes, eller hvis vejrforholdene på stedet gør, at det er farligt at gennemføre løbet, fx storm eller kraftig regn. En evt. aflysning varsles på løbets facebook-side. Da evt. aflysning skyldes force majeure, refunderes deltagergebyret ikke. 
Såfremt vi måtte ende i en situation hvor eventet må aflyses, vil du som deltager få tilbudt at få dine penge retur eller alternativt flytte din tilmeldingen til en evt. ny dato

Om os:
Bag initiativet til Kelstrup Cross Duathlon står 2 personer som elsker cross duathlon, trailløb, o-løb og MTB. Vi har ikke en stor organisation eller klub i ryggen, og vi har ikke 10 års erfaring med at lave motionsevents – men vi har selv været med til mange. Det betyder også at du ikke skal forvente et stort internationalt setup med store målporte, fyldte gratis depoter med energidrik og snacks, store præmier osv. Keltrup Cross Duathlon er et motionsløb som først og fremmest ønsker at få folk med på en sjov dag i skoven i løbesko og på MTB. Vi måler ikke din tid i skiftezonen, vi tilbyder ikke mekaniker service, og du kan ikke hente point til VM hos os – men du kan få sved på panden og du bestemmer helt selv hvor ømme benene skal være dagen derpå. 
Vi glæder os!