Select your language:
 
Select your language
Imprint
Data Privacy
Terms of Use
Contact
If you have questions about an event, please contact the organizer or race timer. race result has no information about the event.

 

LØB FOR LENGASTI 2020

VIRTUAL RUN FOR VELGØRENHED
 

Løb lige hvor og hvornår du vil i weekenden 29-30. august

 

50 kroner per deltager

5 km walk | 5 km løb | 10 km walk | 10 km løb

 

 

→ Gå direkte til tilmelding 


 

Foreningen Masaibarn afholder Løb for Lengasti - et velgørenhedsløb for hele familien, hvor pengene går til børnene på børnecenteret Lengasti Children Center i Tanzania. Med din deltagelse er du med til at sikre børnene den fremtid de fortjener. Du kan læse om vores arbejde med masaibørnene længere nede på siden. Siden løbets start i 2016 har vi sammen med deltagere, hjælpere og sponsorer skabt en hyggelig forårstradition i Vejle og i 2020 havde vi glædet os til at fejre løbets 5-års jubilæum med et brag af en løbefest. Men...


De nuværende omstændigheder gør det desværre umuligt at afholde løbet som vi kender det med mange mennesker samlet til hygge i klubhuset før og efter løbet. Vi tilpasser os og afholder i stedet årets LØB FOR LENGASTI 2020 som et VIRTUAL RUN. Og hvad er så det? Et virtual run betyder at du kan vælge at løbe hvor som helst og når som helst du vil. På den måde er det stadig muligt at løbe for en fælles sag uden at vi samles på samme sted. Indtægterne fra det årlige motionsløb har en stor betydning for vores projekter med masaibørnene og vi håber derfor du vil støtte med din deltagelse i løbet.

Inviter familien og vennerne med på en gå- eller løbetur i weekenden 29-30. august 2020 og støt samtidig masaibørnene på Lengasti Children Center. Klik her for at gå direkte til tilmelding.

 


 

LØB FOR LENGASTI 2020 - VIRTUAL RUN

De nuværende omstændigheder gør at vi har været nødt til at tilpasse os til årets løb. For at vi ikke samles for mange på samme sted, bestemmer du derfor helt selv hvor og hvornår du vil foretage dit løb/walk i weekenden 29-30. august 2020. Du kan altså løbe din helt egen favoritrute og samtidig støtte masaibørnene.
 

OBS! Du er også stadig velkommen til at løbe med i Nørreskoven med start fra Vejle Atletik Stadion søndag 30. august kl. 11.00Omstændighederne gør at vi ikke kan samles i klubhuset, uddele præmier og forfriskninger efter løbet. Medbring derfor egen vandflaske og kom ned på atletikbanen til fællesopvarmning kl. 10.45. Der er ikke vejvisere og skilte på ruten og der vil ikke blive taget tid med chip i år. Vi opfordrer derfor til at du kun deltager på stadion hvis du har deltaget tidligere og kan løbe efter et kort (se ruten her). Du kan printe den direkte fra den bekræftelsesmail du modtager ved tilmelding.

 

Ved tilmelding modtager du en bekræftelsesmail med dit startnummer og et link til at indtaste din tid på resultatlisten. Det er valgfrit om du vil indtaste din tid og alle deltagere modtager et flot diplom efter løbet uanset om der indtastes.

 

Følg begivenheden på Facebook her: Løb for Lengasti 2020 (Virtual Run). Vi håber at du har lyst til at dele dine billeder under eller efter dit løb direkte på begivenhedens væg på Facebook.

 

SÅDAN TILMELDER DU DIG MED FÅ KLIK

Det ændrede format gør at vi har sat prisen per deltager til 50 kroner.
 

Tilmelding online foregår med betalingskort eller med MobilePay til nr. 98673. Du kan tilmelde en eller flere deltagere med en samlet betaling. Klik her for at gå direkte til tilmelding. Onlinetilmelding lukker søndag den 30. august 2020 kl. 23.59.
 Hvorfor løber vi for Lengasti?

Siden 2012 har den danske forening Masaibarn haft ansvaret for 11 masaibørn på Lengasti Children Center. Et børnecenter for udsatte børn i masailandsbyen Lengasti i det nordlige Tanzania. Masaibarns medlemmer har sikret børnene en god barndom på trods af en hård start på livet. Landsbyen ligger øde og er uden gode skolemuligheder. Med støtte fra sponsorer er børnene derfor startet på kostskolen Haradali School langt hjemmefra. Børnecenteret er dog stadig deres hjem og i skoleferierne er de hjemme i landsbyen, hvor de har brug for trygge og velkendte rammer for at lade op til nye udfordringer på skolen.

 

Med din deltagelse i løbet er du med til at sikre børnene et hjem med adgang til:

  • Rent vand
  • Nærende måltider
  • Støtte og aktiviteter
  • Medicin og hospitalsbesøg

Vores bestyrelse arbejder frivilligt og ulønnet, og foreningens administrationsomkostninger udgør mindre end 5 %. Vi er stolte af dette tal som betyder at for hver 100 kroner vi modtager, går mere end 95 kroner til vores projekter. Foreningen er også godkendt af Indsamlingsnævnet til at foretage indsamlinger. Det er din garanti for at din støtte ender det rigtige sted. 

 

Ønsker du at støtte vores arbejde med masaibørnene, kan det foruden deltalgelse i løbet ske med en donation med MobilePay til 98673 eller bankoverførsel til regnr. 5479 kontonr. 2939077. Du kan også starte et sponsorat på et valgfrit månedligt beløb. Kontakt os for at høre nærmere om mulighederne.

 

 

Du kan finde mere info på
www.facebook.com/lobforlengasti
www.facebook.com/masaibarn
www.masaibarn.dk
Billeder fra sidste års løb kan findes på Facebook og Google Photos

 

Kontaktperson
Kasper Birch
kasper@masaibarn.dk