Select your language:
 
Select your language
Imprint
Data Privacy
Terms of Use
Contact
If you have questions about an event, please contact the organizer or race timer. race result has no information about the event.
2021-10-10 | Hvidovre, Denmark Copenhagen Coast Marathon 2021

Lokation: Kystagerparken i Hvidovre

Distancer: kun 42,2 km. Men der er mulighed for gang, cykel, løb og bike and run. starttid: gang 0700, løb 0800 cykel og bike and run 0900. Heat med 40 personer i hver, interval på 15 min. 

Pris: 260 kr for alle inkl. online gebyr

Rute findes her: https://www.plotaroute.com/route/1107461

Junglerun Copenhagen Coast Marathon er et nyt marathonløb i baghaven af København. Ruten fører deltagerne gennem naturskønne omgivelser. I har mulighed for at tage den bedre halvdel, eller børnene med på cykel, men det er en forudsætning at alle er registreret, for at kunne holde styr på deltagerantal ift. gældende retningslinjer for Covid-19. Alle registrerede deltagere får medalje og diplom når målstregen passeres. Der er også mulighed for at gå ruten og nyde den dejlige natur omkring København. Løbet bliver gennemført på den måde at løberne kan komme 30 min. før ens starttid. Når I er registreret gør I jer klar og når jeres starttid nærmer sig, vil I blive sendt afsted i heat af 40 personer, hvert 15. minut. Så jo før I tilmelder jer, jo før kommer I afsted.

Det får I med i prisen:
- Afmærket og opmålt rute.
- 7 Væskedepoter undervejs.
- En unik Junglerun medalje.
- Diplom med registrering af sluttid.
- Lækre forfriskninger i målområdet.