Select your language:
 
Select your language
Race director
Payment Processor
Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte en af nedenstående:
Hovedansvarlig: Henrik Karlsen 20683030
Løbsansvarlig: Jens Andersen 60132022

Karlsen@outdoorarena.dk
www.viborgtrailarena.dk
Dan Rider ApS
Grøftebjergvej 29
DK 5492 Vissenbjerg
CVR 26719127
race@danrider.dk

Den bedste måde at afslutte et fantastisk år 2019 på 🤩😇

Vil du være med til at sige TAK for i år, på en sjov måde, hvor du støtter sporene og Viborg Trail Arena på ved blot din deltagelse i løbet, så er her muligheden for årets sidste fællesskab/løb.

Vi siger tak for hjælpen og du med dit start gebyr støtter, har det sjovt og har håneretten over naboen ind i det nye år 😊

Vi laver et årligt MTB ”støtte-løb” med mulighed for tekniktræning og en Guidet tur i Undallslund skov, hvor du selv bestemmer startgebyret. (mindsteprisen er dog 100 kr. for voksne og 50 kr. for børn/ungdom U17)


Guidet tur og tekniktræning starter allerede kl 10.00 og man har mulighed for at deltage i både starten kl 10 (teknik eller guidet tur) og igen 11:30 (støtteløbet) hvis man ønsker at deltage i begge dele (Se program for dagen)


MTB løbet er afviklet på samme måde som fyraftens-cup og Vintercup. Der køres 50 min og omgangen færdig. (typisk fra 3-5 omgange, alt efter hvor hurtig du kører)


Om du selv støtter med et højt beløb, fordi du ønsker at bakke op om det frivillige arbejde og de fede spor, eller du kan får din mester, din nabo eller hele dit netværk til at støtte dig med x antal kr. pr omgang, det er HELT op til dig. Vi er bare glade for dem som vil lege med!


✪ PROGRAM FOR DAGEN ✪

ALLE AFGANGE FRA TRAILCENTRET

09:30- 11.30 Nummerudlevering

10.00 - 11.30 Guidet tur + Tekniktræning

11.30 - 12.20 Støtte-løb

12.45 – 13:45 Bobler og kransekage blandt alle deltagere (Også guidet ture)

14.00 GODT NYTÅR & FRI LEG


Har du erhvervsdrivende som vil støtte dig med x antal kr. Pr omgang, så har vi muligheden for at sende en faktura til vedkommende som et sponsorrat. Det kommer i tilmeldingslinket, ellers er du velkommen til at kontakte Karlsen på 20683030 eller pr mail til Lars Forsberg på forsberg@viborgtrailarena.dk


♚♚♚♚ OBS ♚♚♚♚

Man kan godt deltage i både teknik træning og løb og Guidet tur og løb

Man kan ikke deltage i både guidet tur og tekniktræning, da disse ligger på samme tid!


♚♚ EXTRA ♚ GUIDET TUR ♚ EXTRA ♚♚

Simplymtb.dk har stillet sig til rådighed og vil lave en guidet tur til de som ikke vil eller kan køre løb, her bestemmer du også selv beløbet. Viborg Trail Arena gir ikke noget til SimplyMTB for deres rådighed og alle pengene går ligeledes til sporbygning - Denne begivenhed kan både børn og voksne deltage i.


♚♚ EXTRA ♚ TEKNIK TRÆNING ♚ EXTRA ♚♚

MTB Fitness - by Taarsted tilbyder tekniktræning for begyndere til de som ikke vil eller kan køre løb. Her bestemmer du også selv beløbet. Viborg Trail Arena gir ikke noget til MTB Fitness - by Taarsted for at stille sig til rådighed og alle pengene går ligeledes til sporbygning - Denne begivenhed kan både børn og voksne (begyndere) deltage i.


Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte en af nedenstående:

Hovedansvarlig: Henrik Karlsen 20683030

Løbsansvarlig: Jens Andersen 60132022

Guidet tur: Lars Forsberg 40719961

Teknik træning Niels Taarsted 24836110


♚ PRAKTISK INFO ♚

Parkering ved skivevej 95, 8800 Viborg - følg pile til Trail centret (på cykel) Du kan og MÅ IKKE tage din bil med helt op til Trail centret!

 


♚ PRAKTISK INFO VEDR. SPONSORATER ♚

Har du en sponsorer til “støtteløbet” som betaler enten et fast beløb eller pr omgang, skal dette udfyldes med. først Sponsornavn (Eks. Lindholm Biler) næste felt Beløb pr omgang (eks. 500 kr) Beløb som indtastes i Sponsorfelter skal betales efter løbet og kan laves på en faktura til det firma som ønsker at sponsere enten et fast beløb eller et beløb pr omgang. Beløbet bliver faktureret + moms og skal være betale senest 14. Januar 2020.


Vi glæder os til at ønske godt nytår og sige TAK for året der er gået ISÆR til alle de frivillige som altid står på pletten når vi har brug for hjælp!