Select your language:
 
Select your language
Imprint
Data Privacy
Terms of Use
Contact
If you have questions about an event, please contact the organizer or race timer. race result has no information about the event.
21.08.2021 | Ringe, Denmark Hjerterdametouren 2021

 

 

Hjerterdametouren 2021 er aflyst.
 

Bestyrelsen har truffet den tunge beslutning om i år at aflyse det traditionsrige cykelløb. Situationen omkring Covid-19 gør afviklingen for usikker. Selv om der er kommet gang i genåbning af samfundet, er der stadig meget, der er ubesvaret i forhold til større forsamlinger og forholdsregler.

I 2012 blev Hjerterdametouren kørt for første gang og vi synes, at 10. gang skal fejres med maner . Lørdag d. 20.august 2022 sætter vi alt ind på at tilbyde et endnu større event. Sæt et stort X i kalenderen allerede nu.

Støtten til forskning i kvinders hjertekarsygdomme er en central del af vores mission. Normalt går en del af deltagergebyret til donation og gennem tiden har vi sendt 450.000 kr. videre til Hjerteforeningen.
I år har vi fået oprettet vores egen indsamling hos Hjerteforeningen og der kan doneres via mobilepay nr. 69104. Vi håber, at også du vil sende et bidrag  og en tanke, til de der kæmper med sygdom i hjertet. Og husk at mange bække små gør en stor å.

Tak for din støtte til Hjerterdametouren hidtil – pas godt på dig selv  og dine kære - vi glæder os, til vi ses igen.

De bedste hilsner fra Hjerterdametouren


PS: Følg os på Facebook og hjerterdametouren.dk

Skulle du have spørgsmål eller andet, kan du kontakte os via mail hold@hjerterdametouren.dk.