Select your language:
 
Select your language
Imprint
Data Privacy
Terms of Use
Contact
If you have questions about an event, please contact the organizer or race timer. race result has no information about the event.
01.09.2019 | Hellevad, Denmark Rosa´s NaturLøb

Et Naturløb for alle

Elsker du skovens stier, lyden af fugle fløjt, duften af frisk landlig luft eller er du bidt af TRAIL,- så er ruten lige noget for dig

Afholdes d. 1. September 2019 kl 10  - Borrevad 9 6230 rødekro ( HELLEVAD)

Ruten er på 7 natur skønne kilometer, og løbet bliver afviklet som et rundeløb.

Du kan vælge at løbe eller gå ;

7 km - start kl. 10.15

14 km - start kl 10.10

21 km - start kl 10.00

Sidste deltager skal være i mål kl. 13:30 = timecap på 3 timer og 30 minutter

Løbet afvikles UDEN tidstagning. Der vil ligge et officelt tidstagningsur i depotet, som du kan vælge at bruge. eller selv tage tid ( auto pause skal være slået fra og uret må ikke stoppes undervejs) i mål området vil der ligge lister som du kan skrive din tid ind i, og efter løbets afslutning laves der en resultat liste.

1/2 marathon distancen 21,1 km er KLUB100 godkendt. Der vil være en resultatliste, og et officelt tidstagningsur i depot. HUSK at oplyse ved afhentning af start nummer hvis du ønsker at løbe under KLUB100 regler.

Cirka halvvejs på ruten er der et DEPOT, hvor du kan forsyne dig med vand og frugt. ( der vil være et specielt depot til 1/2 marathon løberne i mål/start området som skal passeres på hver omgang)
Løbet afholdes af Styrk dit liv med Rosa - kostvejleder og slankekonsulent. @rosakostvejleder.

Et oplevelsesløb for hele familien. GÅ eller LØB 7 km i naturskønne omgivelser. Du kommer igennem  by - skov - mark - bakker  -  grusvej -  trailspor.

Du vil med garanti få brugt samtlige muskler i kroppen, samt få en fantastisk oplevelse.
Ved målstregen hænger vi en Unik medalje om halsen på dig, og du kan velfortjent gå i Depotet som vil bestå af vand - frugt - boller.

Ruten og mål/start området er meget publikum venligt, så tag gerne familien og en picnic kurv med:-) der vil være mulighed for at købe kaffe/the og kage.

Deltagelse i løbet er på eget ansvar. Du skal sikre dig at din fritidsulykkes forsikring dækker dig i forbindelse med uheld. Arrangørerne kan ikke gøres ansvarlig.

Der skal tages hensyn til den almindelige offenlige trafik, og løbes i god trail ånd, hvor vi tager hensyn, hjælper og hilser på hinanden:-)

se billleder - anmeldelser mm på facebook = Rosa´s NaturLøb