Select your language:
 
Select your language
Imprint
Data Privacy
Terms of Use
Contact
If you have questions about an event, please contact the organizer or race timer. race result has no information about the event.
2019-05-26 | Kolding, Denmark Kolding løbet

Kolding KFUM glæder sig til at byde jer velkommen til dette års udgave af Kolding Løbet. Løbet vil følge samme koncept som i de forgående år, men som noget nyt, vil der i år været et børneløb på 1 km med medaljer til alle deltagende børn. Info om året løb vil være at finde nedenfor.      

      

Dato: Søndag den 26. maj 2019   

Startsted: Ved Kolding Gymnasium: Skovvangen 10, 6000 Kolding  

Starttidspunkt: Kl. 12:30

Ruter

Børneløb (1 km)

10 km (løbes som 2 runder)

Walk (ca. 4 km)

5 km og 5 km-skoleløb

3 km

 

Starttidspunkt

Kl. 12:30 – Børneløb (1 km)

Kl. 13:05 – 10 km

Kl. 13:10 - Walk

Kl. 13:02 – 5 km og 5 km skoleløb

Kl. 13.15 – 3 km

Startgebyr

5 km børn (årgang 2005 og yngre) : 60 kr.

5 km voksne (årgang 2004 og ældre) 100 kr.

3,5 km motion: 60 kr. for alle

10 km børn (årgang 2005 og yngre): 80 kr.

10 km voksen (årgang 2004 og ældre): 120 kr.

4 km walk: 60 kr.

 

Hertil kommer et håndteringsgebyr på +15 kr. til Run2u, som betales ved tilmelding.

Eftertilmelding på dagen er muligt mod et gebyr på +25 kr.

Opvarmning

En instruktør vil stå for opvarmning 15 min. før hver start.

Tilmelding
Online tilmelding skal ske via Run2u – gælder både individuel tilmelding, eller hvis du ønsker at stille op som en del af et hold. Sidste frist for forhåndstilmelding er d. 19. maj 2019. Alternativt er det muligt at eftertilmelde sig på dagen indtil en halv time inden første start.


Udlevering af startnummer
På løbsdagen har vi dit startnummer klar til afhentning fra kl. 11.00 ved skranken i gymnasiets fitnesscenter. For at undgå unødig kø, bør du inden notere dig dit startnummer, som skal oplyses, når du henter nummeret. Dit startnummer finder du enten på startlisten på Run2us hjemmeside eller uden for fitnesscenteret ved hovedindgangen.

Du bør være der SENEST en halv time før start.
 

Omklædning, bad og toiletforhold

Der er omklædning i gymnasiets idrætshal fra klokken 10:30. Ligeledes er der toiletter i hallen og på gymnasiet, som kan benyttes.

Opbevaring af tasker og værdigenstande

I fitnesscenteret ved gymnasiet er der mulighed for opbevaring af værdigenstande såsom ure, punge, tegnebøger og mobiltelefoner. Indlevering af værdigenstande er dog på eget ansvar. Der er  vagt på indleveringsstedet under hele løbet, men arrangørerne påtager sig IKKE ansvaret for de opbevarede genstande.

Væske

Der vil være et væske undervejs på både 5 km og 10 km-ruten. Herudover vil der væske til alle deltagere i målområdet.
  

Teltplads

Har du en butik eller forretning, og ønsker du en stand på pladsen, kan du kontakte Kolding KFUMs formand, Susanne, på skjoergensen@stofanet.dk for nærmere info. Eneste udgift er evt. leje af telt.

Foto                 

Der vil blive taget stemningsbilleder på pladsen.
 
Tidtagning & resultater         

Run2u står i år for tidtagningen. Ligesom de andre år vil der være tidtagning med chip, som sidder fastgjort til startnummeret. Resultaterne for løbet vil efterfølgende være tilgængelige online på Run2us hjemmeside.  

Andet

  • Alle deltagere skal bære det udleverede startnummer synligt under løbet. Startnummeret må ikke bæres, så sponsornavnene bliver ukendelige, f.eks. foldet, bøjet eller klippet. 
  • Det er vigtigt, at både færdselsregler såvel som anvisninger fra officials overholdes
  • Hvis en deltager bliver forhindret i at deltage, er der ikke krav på tilbagebetaling – ej heller i tilfælde af aflysning pga. force majeure.
  • Ved online tilmelding bekræfter alle, at de deltager på eget ansvar. Herudover godkender deltagerne, at de er indforstået med, at løbsfotos, filmoptagelser, interview, reklamer og lignende, hvori de optræder, frit kan benyttes, og at Kolding-Løbet kan sende information via mail og sms.