Select your language:
 
Select your language
Imprint
Data Privacy
Terms of Use
Contact
If you have questions about an event, please contact the organizer or race timer. race result has no information about the event.
 


LØB FOR LENGASTI 2020

Søndag den 30. august 2020 i Vejle

Læs mere og tilmeld dig løbets 5-års jubilæum
 


 

OBS! Nedenstående er fra 2019

 

I 2019 satte løbet ny rekord med hele 149 deltagere og 17.145 kroner til følge

Læs mere om vores arbejde med masaibørnene på masaibarn.dk og facebook.com/masaibarn

 

Se alle de gode billeder fra løbet i fotoalbum på Facebook eller Google Photos

Vi ses til 5-års jubilæum søndag den 30. august 2020

 

 

LØB FOR LENGASTI

Søndag den 28. april 2019 kl. 11.00
Vejle Atletik Stadion

 

5 km walk | 5 km løb | 10 km løb


Voksen 110 kroner
Barn 60 kroner
Barn i barne-/klapvogn gratis

 

Foreningen Masaibarn inviterer for fjerde år til forårets hyggeligste løb og walk. Løb for Lengasti er et velgørenhedsløb for hele familien, hvor pengene går til børnene på børnehjemmet Lengasti Children Center i Tanzania. Med din deltagelse er du med til at sikre børnene den fremtid de fortjener. Du kan læse mere om vores arbejde med masaibørnene længere nede på siden.

 

Siden løbets start i 2016 har vi med stor opbakning fra deltagere, hjælpere og sponsorer skabt en hyggelig forårstradition i Vejle. Inviter familien, vennerne og kollegaerne med en tur i skoven søndag den 28. april 2019, hvor der er garanti for hygge og højt humør. Fortvivl ikke hvis du ikke er den store løber. Der er plads til alle og du vælger selv om du vil nyde den skønne tur gående eller løbende og du er meget velkommen med barne-/klapvogn.

 


 

LØB FOR LENGASTI

Søndag den 28. april 2019 kl. 11.00

Vejle Atletik Stadion, Helligkildevej 2, 7100 Vejle

 

9.30 åbner vi op til Vejle IFs klublokaler på 1. sal. Her kan du afhente startnummer og få information om projektet og børnene.

10.45 står vi klar ved startlinjen til fælles opvarmning og information.

11.00 sættes løbet i gang. Der er forfriskninger på stadion og i klubhuset når du kommer i mål.

12.30 er sidste løber kommet over målstregen. Herefter er der lodtrækning om flotte sponsorpræmier.

13.00 takker vi af og siger på gensyn til vores store 5-års jubilæum i 2020.

 

Du kommer ud på en naturskøn rute i og omkring Nørreskoven med opløbsstrækning på atletikbanen. Ruten er på 5 km. og gentages for deltagere på 10 km. Du vælger selv om du vil løbe eller gå. Der tages tid med chip og efter løbet kan du finde resultat og diplom her på siden. Billeder fra løbet vil ligeledes kunne findes online.

 

 

Sådan tilmelder du dig
Voksen (årgang 2006 og ældre): 110 kroner
Barn (årgang 2007 og yngre): 60 kroner
Barn i barne-/klapvogne: Gratis

 

Tilmelding online foregår med betalingskort. Du kan tilmelde en eller flere deltagere med én samlet betaling. Vi appellerer til at din tilmelding sker i god tid inden løbet af hensyn til vores planlægning af bl.a. forplejning og sponsorpræmier. Klik her for at gå direkte til tilmelding. Onlinetilmelding lukker lørdag den 27. april 2019 kl. 23.59. Du kan herefter tilmelde dig på stadion fra kl. 9.30 på løbsdagen. Her sker betaling kontant eller med MobilePay.

Onlinegebyr er inkluderet i prisen. Vores sponsor TanVenture Tours mere end matcher dette beløb ved at donere 15 kroner per deltager og sikrer herved at onlinegebyret ikke går ud over løbets samlede bidrag til børnene.
 Lengasti Children Center - et hjem for 11 masaibørn

Børnehjemmet Lengasti Children Center ligger i masailandsbyen Lengasti i det nordlige Tanzania. Landsbyen ligger øde og er uden gode skolemuligheder. Vores 11 masaibørn startede i 2016 på kostskolen Haradali School langt fra landsbyen. I skoleferier bor de hjemme på børnehjemmet, hvor de har brug for trygge og velkendte rammer for at lade op til nye udfordringer på skolen.

 

Med din deltagelse i løbet er du med til at sikre børnene et hjem med adgang til:

  • Rent vand
  • Nærende måltider
  • Medicin og hospitalsbesøg
  • Støtte og aktiviteter i dagligdagen

Vores bestyrelse arbejder frivilligt og ulønnet og foreningen er godkendt af Indsamlingsnævnet til at foretage indsamlinger. Det er din garanti for at din støtte ender det rigtige sted.

 

Ønsker du at støtte vores arbejde med masaibørnene, kan det foruden deltalgelse i løbet ske med en donation med MobilePay til 98673 eller bankoverførsel til regnr. 5479 kontonr. 2939077. Du kan også starte et sponsorat på et valgfrit månedligt beløb. Kontakt os for at høre nærmere om mulighederne.

 

 

Du kan finde mere info på
www.facebook.com/lobforlengasti
www.facebook.com/masaibarn
www.masaibarn.dk
Billeder fra tidligere løb - 2016 - 2017 - 2018

 

Kontaktperson
Kasper Birch
kasper@masaibarn.dk

 

 

En KÆMPE tak skal lyde til
- Thorkild Bo og Ronny fra Vejle Idrætsforening for lån af lokaler og udstyr, og ikke mindst fantastisk støtte gennem årene
- Hjælpere som står klar med en hånd og store smil på selve dagen
- Jonatan fra TanVenture Tours for igen i år at give en donation på 15 kroner per deltager
Brillehuset Roald FloLøberenFabrikanterne, Fair Trade Butik SalamOsterietRosenkilde Ost, Lena SøgaardHotel BredehusSANDskønhedSkovgårdens Naturbinderi og Roberts Isbar for at sponsorere præmier til løbet
LaserTryk for gratis tryk af løbesedler
- De mange deltagere, hjælpere, sponsorer og samarbejdspartnere som har støttet op til tidligere løb