If you have questions about an event, please contact the organizer or race timer. race result has no information about the event.
24.06.2018 | Faaborg, Denmark Extrem Maraton og løb 2018

Extrem Maraton og Løb

Extrem løb, du bestemmer selv længden.

Løbet afholdes 24. juni 2018 kl 10

Extrem Marathon og Extrem Løb i Svanninge Bakker løbes på en 4,2 km rute. Bakkerne er særdeles stejle. Det bliver til rigtig mange højdemeter, hvad enten man løber en hel marathon eller kun nogle omgange på ruten.

Du bestemmer selv, hvor mange omgange af 4,2 km du ønsker at løbe. Hermed kan du løbe et extrem løb fra 4,2 km og op til 42 km. Dette giver mulighed for at prøve, hvordan et extrem løb er. Lad distancen afhængig af dine kræfter og rutine. Du har 6 timer til løbet.