Select your language:
 
Select your language
Imprint
Data Privacy
Terms of Use
Contact
If you have questions about an event, please contact the organizer or race timer. race result has no information about the event.
2013-11-16 | Grenaa, Denmark Grenaa 6 Timer 2013

Opdatering 14/11. Så "klipper" vi snart startsnoren.

Husk at du kan følge løbet online via Raceresult.

 

Opdatering 7/11, onlinetilmelding er lukket.

Der vil være mulighed for eftertilmelding på løbsdagen den 16. november indtil kl. 09.00. Gebyr kr. 300.

Tilmelding lukker ved 180 deltagere.

Måtte du være interesseret i at deltage er du velkommen til at skrive en email til grenaa6timer@stofanet.dk

 

Velkommen

Tak for din interesse for Grenaa 6 timersløb den 16. november 2013.

Arrangør er Grenaa Motionsløbeklub med Ove Kvist fra klubben bag løbet.

I Grenaa Motionsløbeklub brænder vi for løbet og for at flest mulige, både erfarne ultraløbere og ultradebutanter får et godt løb og tager fra Grenaa med en god oplevelse i bagagen.

Den flade og varierede rute gør at rigtigt mange laver 6 timers PR i Grenaa.

Da årstiden ofte er blæsende er det meste af ruten lagt i læ af skovens træer.

Hjælperne fra tidligere år er naturligvis med igen, de vil heller ikke gå glip af den gode stemning i teltet under løbet.

Følg løbet via hjemmesiden og Facebook

 

Grenaa 6 timersløb - ultraløb for ALLE

 

INFORMATION:

Løbet afholdes lørdag den 16. november 2013 med start kl. 9.30 lokal tid.

Starten foregår ude foran Grenaa Idrætscenter, Ydesvej 2, 8500 Grenaa. Kl. 15.30 lyder slutsignalet og de som stadig løber stopper op og lægger en pind med deres startnummer på der hvor de kom til på ruten.

Derefter går/løber man mod målområdet og et velfortjent bad. Klaus Egedesø fra DAF vil så cykle rundt og måle de sidste meter op.

Det koster 300 kr. at deltage. Der er max deltager antal på nu 180 løbere. Onlinetilmelding lukker 6. november med mulig for eftertilmelding på løbsdagen med mindre løbet er udsolgt.

Når du tilmelder dig løbet, kommer du i første omgang på ventelisten. Det forventes at du overfører deltagergebyret straks efter tilmelding. Når det indgår på løbsarrangørens bankkonto flyttes du til startlisten. Tilmelding er kun gældende med indbetaling af deltagergebyr.

Ved afbud tilbagebetales deltagergebyr ikke medmindre der er en anden der ønsker at overtage løbenr, du må gerne overdrage det til en anden deltager, men løbsarrangøren skal underrettes med oplysninger om navn, adresse, telefonnr og emailadresse.

Såfremt løbenummer overdrages til en via nedenstående venteliste tilbagebetales dit deltagergebyr.

Hvis løbet bliver udsolgt oprettes der en mindre venteliste som du kan vælge at tilmelde dig og afvente at komme med på et eventuelt afbud, der skal også betales deltagergebyr, såfremt du ikke kommer med til løbet tilbagebetales dette deltagergebyr.

Ved indbetaling accepterer man samtidig, at løbet løbes på eget ansvar. Hvis en deltager bliver forhindret i at deltage er der ikke krav på tilbagebetaling af startgebyr.

Tidtagningen kommer kongelig tidstager Ib Stokkebye til at stå for. Der er både manuel og chip registrering af løberne.

Omklædning foregår i Grenaa Idrætscenter, Ydesvej 2, 8500 Grenaa.

Nummeruddeling samme sted fra kl. 8.00. Der er naturligvis mulighed for opbevaring af værdier, telefoner, penge m.m.

Der vil også i år blive serveret noget mad og drikke efter løbet, dette foregår nu i "Multisalen".

Forplejning: Der er forplejning i start/målområdet som du så kan benytte efter hver omgang. Den vil bestå af vand, energidrik, Coca Cola, Faxe Kondi, bananer, æbler, vingummi, chokolade, Tuckiks og peanuts.

Igen i år vil der også være flere slags hjemmebagt kage og kaffe/the/cacao i forplejningsteltet og der bliver mulighed for at medbringe egen forplejning.

Der er mulighed for at overnatte i Grenaa Idrætscenter fra fredag til lørdag. Hvis du ønsker overnatning kan du bemærke dette i tilmeldingen, men der skal ikke tages stilling til dette før senest 1. november og det kan aftales efter indsendt tilmelding.

Tryk her for at komme til løbets hjemmeside