If you have questions about an event, please contact the organizer or race timer. race result has no information about the event.

2. løb: Søndag den 6. december 2020
3. løb: Søndag den 3. januar 2021
4. løb: Søndag den 7. februar 2021
5. løb: Søndag den 7. marts 2021

Ruten er en omgang rundt om Søndersø (5.72 km) og start og mål er placeret på Søndersøstien nedenfor Viborg Atletikstadion. Serieløbet starter hver gang klokken 10.00.

Der er flaskevand ved målstregen, samt kaffe og en kage i pose ved klubhuset efterfølgende.

Bemærk. Pga Corona må der max være 50 personer i klubhuset, man skal afspritte og holde afstand.

Forhåndstilmelding til løbet sker via Race Result, og da vi respekterer forsamlingsforbud kan der ske begrænsning i antal deltagere. Pt er det 50.

Det er gratis at deltage for medlemmer af Viborg AM.
Øvrige deltagere betaler kr. 30,- i startgebyr pr. løb. Alle fem løb for kr. 120,-

Det er muligt at eftertilmelde sig på løbsdagen i klubhuset indtil klokken 9.30.

Alle er velkomne til at deltage i løbene.
Der tages elektronisk tid med chip om anklen.

Når man er tilmeldt sit første løb, har man samme startnummer resten af løbene, og man skal ikke tilmeldes igen.

Serieløbene afvikles den første søndag i månederne november, december, januar, februar og marts, i alt 5 gange.

Vinderen tildeles 100 point, nr to tildeles 99 point, osv. Der kåres ikke vindere efter hvert enkelt løb.

Efter de fem løb kåres en samlet vinder for kvinder og for herrer. De fire bedste placeringer i løbet af sæsonen tæller med. Ved point lighed bliver den samlede tid afgørende for den endelige placering.