Kontakt
Hvis du har spørgsmål til eventet, skal du kontakte Arrangør eller Tidtager. race|result har ingen information om eventet.
05-08-2018 | Silkeborg, Danmark 6 timer i skoven 2018

6 timer i skoven 2018

For tredje år i træk afholdes det populære MTB løb 6 timer i skoven i Silkeborg. For andet år i træk har der været udsolgt, og det er ikke uden grund! Fantastiske spor, fantastisk område og fantastisk natur danner rammerne for dette nytænkende løb. Du har mulighed for at deltage som solo-rytter, på duo-hold samt på trio-hold. Hyggen og det gode selskab i skoven er i fokus, og derfor er 6 timer i skoven et oplagt løb for cykelklubben på tur. Det er også mulighed for tilkøb af burger og pastasalat, der bliver tilberedt i madvognen af gode råvarer.

Klasser:

Solo m/k (2 klasser)

Duo m/k (2 klasser)

Trio m/k (2 klasser).

Trio ungdom m/k (1 klasse)

Mulighed for mixhold i herreklassen.

Ungdom - Kun mulighed for trio (3 personer pr. hold).

For at deltage i ungdomsklassen må rytterne max være 15 år.

Priser og perioder:
01/01 - 06/07 kr. 300,00 pr person
07/07 - 29/07 kr. 400,00 pr person

Dato og tidspunkt
Løbet foregår d. 5. august og starter klokken 10.00 og slutter klokken 16.00. Vi anbefaler at man er der i god tid før start.

Regler
Den person eller det hold der fuldfører flest omgange på ruten inden 6 timer, vinder klassen. Kun fuldførte omgange kørt INDEN klokken 16.00 tæller med i slutresultatet.
Er man på omgangshøjde med en anden rytter eller et andet hold efter 6 timer, er det den rytter eller det hold, der har kørt hurtigst, der vinder.
Det er kun tilladt at skifte rytter i skiftezonen.

Vi glæder os til at byde jer velkommen til den 3. udgave af 6 timer i skoven! Læs meget mere på: 6timeriskoven.dk eller send os en mail på 6timermtb@gmail.com hvis du har spørgsmål.