Select your language:
 
Select your language
Imprint
Data Privacy
Terms of Use
Contact
If you have questions about an event, please contact the organizer or race timer. race result has no information about the event.
2022-05-26 Team Rynkeby Sønderjyllands Enkeltstarts arrangement

Vil du prøve en enkeltstart?

Så meld dig til Team Rynkeby Sønderjyllands Enkeltstarts arrangement i Sønderborg torsdag den 26.maj ( Kristi Himmelfartsdag).

Arrangementet er en Enkeltstart der foregår i det naturskønne og historiske skanse område i og omkring Sønderborg. Det er underordnet om man cykler på Racercykel, MTB eller anden cykel.

 

Rute med historie:

Undervejs kommer man forbi Dybbøl Mølle, Skanseområdet og ud til Bøffelkobbel, hvor det historiske Bøffelkobbelhus ligger. Derefter er der mulighed for at give den gas ud mod Broagerland og ud til Dynt, hvor der drejes mod venstre ned til Vemmingbund, som ligger smukt placeret ved vandet. Her drejes atter til venstre og man kommer til den 2.stigning på turen inden man kommer ind til Broager by og passerer den flotte kirke med de 2 tårne. Derfra drejes mod Dybbøl, hvor ruten går rundt om Dybbøl by og op ad Dybbøløsten, som også er en stigning der kan give en smule sved på panden og hvis man har overskud kan man nyde den flotte udsigt ud over Alssund, inden man når tilbage til Skansehallerne og målområdet.

 

Ruten er på ca.24 km og starter ved Skansehallerne. Det er en kuperet rute med ca 350 højdemeter, så det vil være en udfordrende rute for de fleste. Ruten er ikke afspærret og man skal følge færdselsreglerne. Cykelsti skal bruges!

 

Der vil være flagposter posteret ude på ruten, som vil sikre at alle kommer den rigtige vej rundt på ruten og der vil også være opsat infoskilte, der viser vej.

Af hensyn til afvikling af Enkeltstarten, så vil der være et maksimum på 75 deltagende motionscyklister.

Deltagerne bedes angive hvor lang tid, der forventes brugt på at cykle ruten (blot dit bedste gæt) og hvilken type cykel, der cykles på (racer/MTB/Andet)

 

Deltagerbetaling er på 185 kr og det er inklusiv online gebyret. Der er mulighed for at donere et ekstra beløb ved tilmelding, som går ubeskåret til Børnecancerfonden.

Ved aflysning, betales beløbet tilbage - minus et gebyr på 20 kr.

 

Man skal være 18år for at deltage.

 

Overskuddet fra arrangementet går til Børnecancerfonden.

 

Løbsinfo:

  1. Ved tilmelding skal deltager oplyse forventet gennemførelsestid på ruten og hvilken cykeltype, der bruges (Racercykel, MBT eller Andet).
  2. Der skal køres med godkendt cykelhjelm og der henstilles til at man ikke ligger på hjul af hinanden på grund af sikkerheden.
  3. Deltagelse foregår på eget ansvar og færdselsloven skal overholdes – der spærres ikke af for trafikken.
  4. Der må ikke køres med tri-styr, -bøjle og der må ikke benyttes pladehjul.
  5. Ved forhindret deltagelse – overdrages startnummer til anden deltager.
  6. Tidsbegrænsning på 90minutter til gennemførelse af ruten.
  7. Da overskuddet går til velgørenhed, er tilmelding og betaling bindende medmindre hele arrangementet aflyses.
  8. Arrangementet er afhængig af at myndighederne godkender ruten.

 

Classified as Business