Betingelser for Brug
Kontakt
Hvis du har spørgsmål til eventet, skal du kontakte Arrangør eller Tidtager. race|result har ingen information om eventet.

6 timer i skoven 2019

For fjerde år i træk afholdes det populære MTB løb 6 timer i skoven. Der har været total udsolgt før løbet de seneste 3 år, og det er ikke uden grund! Fantastiske spor, fantastisk område og fantastisk natur, danner rammerne for dette nytænkende løb. Du har mulighed for at deltage som solo-rytter, på duo-hold samt på trio-hold. Hyggen og det gode selskab i skoven er i fokus, og derfor er 6 timer i skoven et oplagt løb for f.eks cykelklubben på tur. Der er udfordringer for både motionsrytteren og eliten.

Mulighed for mixhold i herreklassen.

Ungdom - Kun mulighed for trio (3 personer pr. hold).

For at deltage i ungdomsklassen må rytterne max være 15 år.

Priser og perioder:

01/01 - 06/07 kr. 300,00 pr person

07/07 - 29/07 kr. 400,00 pr person

Dato og tidspunkt
Løbet foregår søndag d. 4. august. Løbet starter kl. 10.00 ved Skydebanehuset i Nordskoven ved Silkeborg og slutter kl. 16.00. Vi anbefaler at man er der i god tid før start.

Regler
Den person eller det hold der fuldfører flest omgange på ruten inden 6 timer, vinder klassen. Kun fuldførte omgange kørt INDEN klokken 16.00 tæller med i slutresultatet.
Er man på omgangshøjde med en anden rytter eller et andet hold efter 6 timer, er det den rytter eller det hold, der har kørt hurtigst, der vinder.
Det er kun tilladt at skifte rytter i skiftezonen.

Vi glæder os til at byde jer velkommen til den 4. udgave af 6 timer i skoven! Læs meget mere på: 6timeriskoven.dk eller send os en mail på info@6timeriskoven.dk hvis du har spørgsmål.