Data Privatliv
Betingelser for Brug
Kontakt
Hvis du har spørgsmål til eventet, skal du kontakte Arrangør eller Tidtager. race|result har ingen information om eventet.

FC løb holder 5 års jubilæumsløb for Klub 100 halvmarathon ved Kridtgraven i Hasseris i Aalborg!

UDSOLGT! (den 8.6)

Kom og vær med til at fejre Kennet Danielsen, når han kommer helt fra København for at løbe halvmarathon nr. 100 her til vores FC løb.

Det samme gør vores lokale løbeveninde Mette Louise Saxov, det er en stor ære.

Og ikke nok med det, så løber Jepser Bo Bertelsen halvmarathon nr. 200 - stor løbefest i vente!

Morten Grøndahl melder sig nu også på banen og vil løbe halvmarathon nr. 100 - kanon!

Og i 11. time har Allan Sørensen også meldt ud, at han kommer og løber halvmarathon nr. 100.

Samtidig vil det også blive en stor jubilæumsfest, da det nu er 5 år siden, at jeg søsatte idéen med Klub 100 halvmarathon - 2 år efter jeg selv løb min første halvmarathon i 2012.

EN GANSKE UNIK MEDALJE TIL ALLE!

(200 stk)

Vi er igen klar med den  HELT flade rute.

På rutens 4,22 km er du heldig, hvis du kan finde 4 højdemeter!!!

Sidst den blev var den 6.10 2018, da Pernille og Niels løb nr. 100 halvmarathon.

Kom i god tid til tjek ind!

Der vil være uddeling af startnumre, info om løbet og fællesfoto et kvarter før løbet.

Halvmarathon 1    kl. 9

Rundeløb og halvmarathon 2    kl. 10

Ruten er en naturskøn runde på 4,22 km, som starter ved Kridtgraven og går ned omkring fjorden og tilbage til Kridtgraven, hvor der selvfølgelig vil være et lækkert depot.

Halvmarathon 5 gange, og rundeløbere kan tage turen rundt op til 4 gange.

Der er max 4 højdemeter på hver runde.

Du er selv ansvarlig for tidtagningen, der vil være et stopur med den officielle tid ved mål.

Depotet vil være ved start, som passeres efter hver runde.

Her vil være sødt og salt. Saft, vand og cola samt frugt.